Nebe v posteli s povlečením od Stella - Ateliers s.r.o.

Publikováno

06. Ledna 2015

Čas čtení

2- 3 minuty

Sdílet:

Není snad nikdo na světě, kdo by si neužíval chvilky odpočinku a relaxu. Všichni je milujeme. A taky si je snažíme co nejvíce zpříjemnit. Kromě krásné postele z masivního dřeva a hříšně drahé a luxusní matračky z koňských žíní si tento požitek ze spánku můžete ještě zpříjemnit ložním povlečením, které váš spánek hodí do úplně jiného levelu. Nejenom že plní funkci estetickou, ale pokud je vyrobeno s těch nejkvalitnějších materiálů může být i spánek na luxusním bavlněném povlečení mimořádný zážitek.

Skvělý dárek

nemusíte kupovat pouze pro svoji vlastní potřebu, ale může se také stát velmi povedeným dárkem, který rozhodně každý ocení. Například takové damaškové povlečení je už od pohledu nekorunovaným králem mezi vším povlečením. Takovéto povlečení najdete přímo v internetovém obchodě www.stella-ateliers.cz, kde je toto ložní prádlo vyrobeno z 100% bavlny mako – damašek, v nejrůznějších barvách a se zapínáním na zip. Neméně kvalitní je také , které naleznete v mnoha provedeních na téže internetové adrese. Za zmínku stojí také rozhodně povlečení bavlněný satén, které jak asi tušíte, v sobě kombinuje dva nejkvalitnější materiály. Tím ovšem výčet toho nejlepšího nekončí. V případě, že ani toto nesplňuje vaše nároky na ten nejlepší dárek, můžete si pořídit něco opravdu originálního. Možná vás zaujme zajímavá nabídka z povlečení fototisk, kdy jsou vaše fotky nebo obrázky vytištěny na povlečení. Skvělý způsob jak někomu umožnit aby usínal ve svých vzpomínkách.

Největší výběr

Na již zmíněné adrese obchodu Stella Ateliers si rozhodně vyberou i ti nejnáročnější zákazníci. Na výběr mají z nejrůznějších materiálů a barev. Pravidelně nejvyhledávanějšími barevnými povlečeními je například červené povlečení, fialové povlečení a klasické bílé povlečení. Vybírat samozřejmě můžete z mnoha dalších barev a vzorů. Nabídka povlečení je opravdu rozsáhlá a samozřejmostí je ovšem také skutečnost, že nebylo zapomenuto na naše nejmenší. Dětské povlečení je plné barevných kombinací a kreslených postaviček, které děti znají ze svých oblíbených pohádek a pořadů. V nabídce je také dětské povlečení do velké postele, pokud váš prcek spí už na skoro dospělácké posteli, či dětské povlečení do dětské postýlky pro ty opravdu nejmenší. Všechny povlečení v nabídce jsou ušity v několika různých velikostech. Povlečení 200 x 200 cm, 220 x 200cm a povlečení 220 x 240 cm jsou nejběžnější velikosti ložního povlečení a přirozeně také nejvyhledávanější. Výjimkou ovšem nejsou méně obvyklé velikosti, jako například prodloužené povlečení 140 x 220 cm.

S rostoucím věkem a postupující dobou spíme čím dál méně a bohužel i méně kvalitně. Proto se musíme snažit alespoň z té trochy spánku vytěžit maximum. Nejen kvalitní matrace, ale také luxusní povlečení z našeho spánku udělá rituál, na který se budeme den co den těšit.

Sdílet:

Novinky do Vaší schránky

Nechte si posílat novinky o krásné ložnici.

Mohlo by vás také zajímat

Povlečení   |   29. Prosince 2023   |  KrásnáLožnice

Dokonalý vánoční dárek pro vaše blízké - jak vybrat vhodné luxusní povlečení, které si zamilují?

Dokonalý vánoční dárek pro vaše blízké - jak vybrat vhodné luxusní povlečení, které si z..

Číst více

Povlečení   |   20. Června 2022   |  Miroslav Bahenský

Luxusní povlečení z pleteniny má řadu výhod, víte o nich?

Bavlněné povlečení může být vyrobeno z tkanin nebo z pletenin. Znáte výhody pleteniny? J..

Číst více

Povlečení   |   09. Května 2022   |  Miroslav Bahenský

Trendy v povlečení pro moderní ložnice

Ložnice je místo, kde trávíme skoro 1/3 dne. Je důležité, aby nám v ní bylo příjemně, do..

Číst více

Ostatní   |   04. Března 2022   |  

Trendy v ložnici pro rok 2022

Chcete, aby se vám v ložnici nejen skvěle spalo, ale také aby odpovídala posledním trend..

Číst více

Povlečení   |   11. Ledna 2022   |  Miroslav Bahenský

Máte rádi luxus? Dopřejte si ho i v posteli

Být náročný znamená chtít kvalitu. To zahrnuje nejen kvalitní jídlo, nábytek nebo automo..

Číst více

Povlečení   |   06. Prosince 2021   |  Miroslav Bahenský

Jaký je rozdíl mezi povlečením z klasické a BIO bavlny?

Snižování ekologické zátěže planety je čím dál více skloňovaným tématem, a proto se i v ..

Číst více