Dokonalý vánoční dárek pro vaše blízké - jak vybrat vhodné luxusní povlečení, které si zamilují? 

Publikováno

29. Prosince 2023

Čas čtení

2- 3 minuty

Sdílet:

Blíží se Vánoce a s nimi doba radosti, lásky a vzájemného obdarovávání. Při hledání dokonalého vánočního dárku pro své blízké všichni často přemýšlíme o něčem, co bude nejen krásné a luxusní, ale také osobní a užitečné. Jedním z těchto výjimečných dárků může být luxusní povlečení, které nejen dodává ložnici nádech elegance, ale také přináší pocit pohodlí. 

Jak vybrat nejlepší povlečení? Podíváme se na klíčové faktory, které bychom měli zvážit při výběru luxusního povlečení pro své blízké a poskytneme inspiraci, jak najít ideální vánoční dárek, kterým zpříjemníme svým blízkým nejen vánoční svátky, ale i každou další noc. 

Jak vybrat povlečení jako dárek pro své blízké? 

Při výběru luxusního povlečení je důležité se zaměřit na materiál, ze kterého je vyrobené. Přírodní materiály, jako jsou bavlna či satén, patří mezi nejlepší materiály pro luxusní povlečení. Bavlna je známá pro svou měkkost, prodyšnost a schopnost absorbovat vlhkosti, což přispívá k pohodlnému spánku. Má také výborné termoregulační vlastnosti, proto v zimě hřeje a v létě chladí. Bavlněné povlečení je vyrobené z pravé egyptské ručně sbírané bavlny Mako

V nabídce je k dispozici luxusní povlečení v nejrůznějších barvách a motivech, proto není nic náročného vybrat takové, které udělá obdarovaným radost a zároveň se jim bude hodit do ložnice. 

Dalším důležitým aspektem, na který je potřeba se zaměřit, je rozměr povlečení. Většina z nás doma má klasické přikrývky o rozměru 140x200 cm a polštáře o rozměru 70x90 cm. Ne všichni ale mají peřiny a polštáře stejných rozměrů. Na trhu jsou k dispozici peřiny, které řeší problémy dlouhánů, ty mohou být o 20 cm prodloužené, nebo párové peřiny, které mají rozměr 200x220 cm. 

Jakou úpravu luxusního povlečení zvolit? 

K dispozici jsou různé úpravy povlečení, ze kterých můžeme vybírat. Každá úprava má jiné vlastnosti. 

Saténové povlečení 

Povlečení Mako satén je vyrobené z materiálu, který připomíná pravé hedvábí. Je jemné, má krásně lesklý povrch, neklouže a nestudí. Je ideálním dárkem pro všechny, kdo si potrpí na luxus, eleganci a dokonalost. 

Náš tip: Luxusní ložní povlečení VALETTA, které je nadčasové a dokonale se hodí do každého interiéru. Jednobarevné saténové povlečení je vyrobené ze 100% Mako bavlny. Je krásně lesklé, pevné a má výbornou termoregulaci. Luxusním povlečením VALETTA uděláte radost sobě i svým blízkým. 

Damaškové povlečení 

Damaškové povlečení v úpravě Mako brokát-damašek je specifické tím, že se při jeho výrobě používají speciální nitě, které dodávají povlečení lesk. Povlečení je nejen kvalitní, ale má krásné bohaté vzory, které jsou vetkané přímo v látce. Potěšit můžete zejména milovníky dekorativních interiérů. 

Náš tip: Luxusní ložní povlečení Shirley s barvou kamene od značky Bauer v provedení Mako brokát-damašek. Povlečení má zapínání na zip a vyniká svou krásnou šedou barvou a vzorem ze třpytivého brokátu. Luxusní povlečení Shirley je dokonalou ozdobou každé ložnice. 

Jerseyové povlečení 

Mako jersey povlečení je vyrobené z pleteniny, díky čemuž se nemačká a není potřeba ho po vyprání žehlit. Obdarujte milovníky pohodlí, vysoké jemnosti a měkkosti povlečení. 

Náš tip: Luxusní povlečení ložní povlečení QUINN, které je ušito ze 100% egyptské Mako bavlny. Povlečení má jerseyovou úpravu, je měkké, hebké, nemačká se a není potřeba ho žehlit. Je ideální pro alergiky. Povlečení QUINN má nevýrazný geometrický design v odstínech, které působí uklidňujícím a hřejivým dojmem.

Sdílet:

Autor

KrásnáLožnice

Kategorie

O spánku4
Povlečení62
Peřiny6
Matrace19
Postele9
Osvětlení3
Ostatní56

Novinky do Vaší schránky

Nechte si posílat novinky o krásné ložnici.

Mohlo by vás také zajímat

Povlečení   |   20. Června 2022   |  Miroslav Bahenský

Luxusní povlečení z pleteniny má řadu výhod, víte o nich?

Bavlněné povlečení může být vyrobeno z tkanin nebo z pletenin. Znáte výhody pleteniny? J..

Číst více

Povlečení   |   09. Května 2022   |  Miroslav Bahenský

Trendy v povlečení pro moderní ložnice

Ložnice je místo, kde trávíme skoro 1/3 dne. Je důležité, aby nám v ní bylo příjemně, do..

Číst více

Ostatní   |   04. Března 2022   |  

Trendy v ložnici pro rok 2022

Chcete, aby se vám v ložnici nejen skvěle spalo, ale také aby odpovídala posledním trend..

Číst více

Povlečení   |   11. Ledna 2022   |  Miroslav Bahenský

Máte rádi luxus? Dopřejte si ho i v posteli

Být náročný znamená chtít kvalitu. To zahrnuje nejen kvalitní jídlo, nábytek nebo automo..

Číst více

Povlečení   |   06. Prosince 2021   |  Miroslav Bahenský

Jaký je rozdíl mezi povlečením z klasické a BIO bavlny?

Snižování ekologické zátěže planety je čím dál více skloňovaným tématem, a proto se i v ..

Číst více

Ostatní   |   09. Července 2021   |  

Rady a tipy, jak správně usušit povlečení

Chcete, aby vaše ložní prádlo vypadalo stále jako nové, bylo nadýchané a mělo krásné bar..

Číst více