Elegantní a luxusní povlečení značky Estella

Publikováno

30. Května 2016

Čas čtení

2- 3 minuty

Sdílet:

Třetinu svého života strávíme spánkem, tak proč si nedopřát luxusní chvilky v pohodlném, svěžím, desénovém povlečení? Nejen, že budete lépe a zdravěji spát, ale vdechnete také své ložnici jedinečnou vizáž, za kterou byste se nestyděli ani v desénovém časopise o bydlení. Na trhu je mnoho značek, ale pojďme si představit německé ložní povlečení Estella, které má dlouhou tradici a činí spokojené zákazníky po celé Evropě.

Unikátní ložní povlečení Estella

A právě pro tyto náročnější zákazníky, kteří hledají něco víc, než jen obyčejné ložní povlečení za pár korun, je zde německá společnost Estella, dlouholetá stálice pohybující se na českém trhu již 20 let a na zahraničních trzích ještě mnohem déle. Značka ESTELLA byla založena roku 1979, ale její zakladatelé v tomto oboru začali podnikat již v roce 1948. Unikátnost této značky spočívá zejména v materiálech použitých pro výrobu jednotlivých povlečení. Vždy se totiž jedná jen o tu nejkvalitnější egyptskou Mako bavlnu, která díky své struktuře zaručuje výjimečný a na dotek velmi příjemný výsledný produkt.

Díky mnohaletým zkušenostem pak Estella z této nejkvalitnější bavlny tvoří své unikátní produkty, a to buď z pletené varianty (Mako-Jersey), nebo z variant tkaných (Mako-Satén, švýcarský Premium satén, Mako Batist a Mako damašek). Veškeré používané Mako materiály samozřejmě splňují mezinárodní certifikaci pro textilie Öko-Tex Standard 100 a jsou tedy naprosto zdravotně nezávadné. Navíc tyto příze prochází zušlechťovacím procesem zvaný mercerace. Díky tomuto postupu mají mercerované výrobky vyšší pevnost, vyšší přídržnost barviv a lesk podobný hedvábí.

Mako Satén – Hladký, lesklý materiál tkaný v atlasové vazbě. Konkrétně se jedná o hustou bavlnářskou tkaninu malé hmotnosti (120g/m2). Nejedná se o 100% polyester, nýbrž o 100% pravou egyptskou bavlnu. Příjemný materiál, který v zimě hřeje, v létě naopak chladí. Prodyšný a vysoce odolný, skvělé absorpční vlastnosti.

Švýcarský Premium satén – Zvlášť jemný a k pokožce příjemný materiál ze 100% egyptské Mako bavlny jenž je po celém světě považován za nejkvalitnější satén. Jemnost a hebkost tomuto materiálu dodávají dlouhá vlákna bavlny, která se navíc vyznačují velkou pevností. Nm 100/1 (100 m tohoto vlákna váží pouze 1 gram).

Mako Jersey – všeobecné označení pro lehké až středně těžké pleteniny. Hladký, lehce členitý povrch je splývavý, nemačkavý, mírně roztažný a elastický. Jersey má navíc dlouhou životnost a je vysoce odolný, a není nutné jej žehlit. Nm 100/1. Gramáž této pletené příze je 140g/m2. Nejčastěji se dodává jako oboulícní úplet.

Mako Batist – Alergici jistě ocení toto oblíbené povlečení na péřové polštáře, vyrobené z hustě tkané 100% egyptské bavlny (dokáže udržet prachové peří uvnitř povlaku). Vyznačuje se snadnou údržbou, protože jej lze sušit v sušičce a snadno vyžehlit. Nm 120/1. Povlečení je v létě chladivé a v zimě příjemně zahřeje stejně jako satén.

Mako Damašek – Příjemné na dotek a velmi měkoučké povlečení z látky Mako Damašek přinese závan luxusu a elegance. Je vyrobeno z 100% egyptské bavlny. Velkou výhodou tohoto materiálu je jeho stálost a tvarová konzistentnost. Hedvábný lesk, pružný a prodyšný materiál, vysoká odolnost, to jsou důvody, proč bylo damaškové povlečení oblíbené již u našich babiček.

Vybere si každý

V rozsáhlé nabídce luxusního povlečení ESTELLA si svou novou ozdobu ložnice vybere úplně každý. Ať už hledáte povlečení, které je decentní, hraje barvami, nebo dokáže navodit romantickou atmosféru, společnost Estella ve spolupráci se svým oficiálním prodejcem, společností Stella Ateliers, má vždy co nabídnout. Každý design je navíc licencovaný, takže je možné zakoupit jej pouze pod některou z těchto dvou značek.

Povlečení ESTELLA můžete zakoupit prostřednictvím e-shopu www.stellaateliers.cz.

Sdílet:

Novinky do Vaší schránky

Nechte si posílat novinky o krásné ložnici.

Mohlo by vás také zajímat

Povlečení   |   29. Prosince 2023   |  KrásnáLožnice

Dokonalý vánoční dárek pro vaše blízké - jak vybrat vhodné luxusní povlečení, které si zamilují?

Dokonalý vánoční dárek pro vaše blízké - jak vybrat vhodné luxusní povlečení, které si z..

Číst více

Povlečení   |   20. Června 2022   |  Miroslav Bahenský

Luxusní povlečení z pleteniny má řadu výhod, víte o nich?

Bavlněné povlečení může být vyrobeno z tkanin nebo z pletenin. Znáte výhody pleteniny? J..

Číst více

Povlečení   |   09. Května 2022   |  Miroslav Bahenský

Trendy v povlečení pro moderní ložnice

Ložnice je místo, kde trávíme skoro 1/3 dne. Je důležité, aby nám v ní bylo příjemně, do..

Číst více

Ostatní   |   04. Března 2022   |  

Trendy v ložnici pro rok 2022

Chcete, aby se vám v ložnici nejen skvěle spalo, ale také aby odpovídala posledním trend..

Číst více

Povlečení   |   11. Ledna 2022   |  Miroslav Bahenský

Máte rádi luxus? Dopřejte si ho i v posteli

Být náročný znamená chtít kvalitu. To zahrnuje nejen kvalitní jídlo, nábytek nebo automo..

Číst více

Povlečení   |   06. Prosince 2021   |  Miroslav Bahenský

Jaký je rozdíl mezi povlečením z klasické a BIO bavlny?

Snižování ekologické zátěže planety je čím dál více skloňovaným tématem, a proto se i v ..

Číst více