Vybíráme koberec do ložnice

Publikováno

26. Května 2016

Čas čtení

1- 2 minuty

Sdílet:

I když dnes na žebříčku oblíbenosti vedou spíše laminátové či dřevěné podlahy, zejména pro snadnou péči a menší nároky na úklid, mají koberce v našich domácnostech stále své místo. Především v ložnicích na ně nezapomínáme a alespoň malý kobereček má doma takřka každý. Kdo by také chtěl hned ráno z vyhřátého pelíšku stoupat na chladnou zem. Není mnohem lepší položit chodidla do něčeho měkkého a příjemného na dotek?

Více chlupů, více pohodlí

mají spousty výhod. Pro mnohé bude důležitá zejména nízká pořizovací cena, další velké plus je i izolace, a to jak zvuková, tak i tepelná. Navíc je k sehnání tolik vzorů a barevných variací, že si s nimi bez potíží vkusně ozdobíte celý dům. Co se do ložnice určitě nehodí, je zátěžový koberec, který má hrubší nášlap a není příliš příjemný pro bosé nohy. Asi nejoblíbenější a nejvhodnější variantou jsou kusové koberce, které můžete zakoupit buď s vysokým chlupem, nebo nízkým. První zmíněný je ovšem mnohem příjemnější a jen svádí k tomu, abyste do něj zabořili své nohy.  Kusové koberce se dobře kombinují s linem či dřevěnou podlahou a jsou nápaditým řešením komfortního vstávání z postele. Koberec by však neměl být v ložnici alergika ani tam, kde přespávají psi a kočky.

Které vzory letí?

Módním trendům podléhá takřka vše a nejinak je tomu i u koberců. Momentálně jsou moderní koberce s jemnými a nenápadnými barvami a jemnými vzory. Chybu neuděláte ani v případě jednobarevného koberce.

Barevné provedení spíše decentní

V ložnici udělá nejvíce parády koberec s dlouhým vlasem a kovovým leskem. V barvách nejvíce letí spíše jemnější a metalické barvy se zlatými částmi. Prodávají se i šedé či béžové odstíny.

Kupujte tam, kde se to vyplatí

Proč zbytečně utrácet, když můžete hodně ušetřit. A na barkotexoutlet.cz vám může ušetřit opravdu hodně. Navíc můžete vybírat ze široké nabídky koberců, které jsou ovšem vysoce kvalitní. Rozhodně se nejedná o žádné závadné výrobky, ale pouze o doprodej zásob a výběhových kolekcí.

Mohlo by vás zajímat:

Sdílet:

Novinky do Vaší schránky

Nechte si posílat novinky o krásné ložnici.

Mohlo by vás také zajímat

  |   29. Prosince 2016   |  

Hledáte ideální podlahu do ložnice? Vyzkoušejte vinylovou!

Ložnice je místem odpočinku, relaxace a trávíme zde podstatnou část dne. Investice do je..

Číst více

  |   20. Dubna 2016   |  

Podlahy do ložnice: Dobré ráno s dřevěnou podlahou

Jaké je podle vás ráno vstát z postele a bosou nohou se dotknout dřevěné podlahy? My jsm..

Číst více