Luxusní povlečení pro příjemný spánek – 10 tipů které Vás zaujmou: díl 1. Mako-Jersey

Publikováno

31. Ledna 2017

Čas čtení

2- 3 minuty

Sdílet:

Ložnice. To je místnost, kde člověk tráví poměrně dlouhou část svého života. Je to oáza klidu, odpočinku, ale také mnohých radovánek. Proto je nadmíru důležité, aby v ní bylo vše v nejlepším pořádku. K tomu může dopomoci i kvalitní povlečení.

Neodpírejte si luxus, který si zasloužíte. Pěkné povlečený prozáří ložnici, takže se v ní budete cítit perfektně. Pokud zvolíte navíc povlečení z kvalitních materiálů, budete si ve své posteli připadat jako v ráji.

A o to přeci jde. Tak neváhejte a vyberte si luxusní povlečení, které bude krásné na pohled a příjemné na omak. Povlečení nemusí být jen nutností, může to být věc, která vám pomůže změnit život.

V tomto díle si představíme  od české společnosti Stella Ateliers (www.stellaateliers.cz).

Mako Jersey

Kdo si chce dopřát luxus, může s klidem na duši vybrat luxusní jerseyové povlečení v úpravě Mako Jersey. Je to povlečení nejvyšší kvality, které nabízí perfektní vlastnosti. Jestli si povlečení tohoto typu pořídíte, budete se moct těšit na měkkost, hladkost a celkovou prodyšnost. Termoregulační vlastnosti jsou opravdu výborné, takže se v létě nebudete potit a v zimě vás naopak příjemně zahřeje.

Výrobky ve variantě Mako Jersey jsou skvělé. Mají extrémně dlouhou životnost, jsou nemačkavé a zároveň mírně roztažné a elastické. Není nutné je žehlit, takže ušetříte spoustu času.

Povlečení jsou vyráběna z kvalitní 100% čisté egyptské Mako bavlny, která je právem považována za tu nejlepší, která se na celé planetě Zemi vyskytuje. Tkanina Mako Jersey je pletená do oboulícního úpletu (140g/m2). Díky tomu se můžete spolehnout na maximální tvarovou stálost.

Příze, která se využívá pro výrobu, prochází zušlechťovacím procesem mercerace. Díky tomu má povlečení skvělé vlastnosti. Povlečení je pevnější, má odolnější barvy a více se leskne. Na první pohled připomíná hedvábí.

Luxusní ložní povlečení LEONARDO (Mako jersey)

Povlečení LEONARDO zaujme svým vzhledem, ale i praktičností. Povlečení lze sušit v sušičce a zapínání má na praktický zip, takže se už nebudete muset zlobit s knoflíky. Potěší také příjemná barva, která je béžová, místy až lehce narůžovělá. Celý design je vyšperkován uklidňujícími motivy květin.

Pokud svou ložnici zahalíte do luxusního povlečení LEONARDO, budete se cítit velice útulně. Pomůže z vás setřást každodenní stres a získáte klid, který pomůže v řešení dalších životních situací. Navíc béžová barva je neutrální, takže je možné ji kombinovat téměř s jakoukoliv další barvou.

Luxusní ložní povlečení RUBY (Mako jersey)

Povlečení RUBY může být další možností, jak si zútulnit . Má stejné vlastnosti jako výše zmíněné povlečení Leonardo. Je totiž také vyrobené ze stejné příze - Mako Jersey.

Pokud se rozhodnete pro povlečení Ruby, budete se moct těšit z moderního vzhledu, který potěší každé oko. Kombinace antických barev spolu s atraktivním vzorem dubových elementů je skvělým příkladem dobře zvoleného designu. Odstíny stříbrné a bronzové barvy vykouzlí vážně pozoruhodnou scenérii.

Povlečení má povrchovou úpravu, která zajistí snadné žehlení. Zapínání je na zip a polštář je lemován paspulí. Vzor na povlečení je tištěný.

Luxusní ložní povlečení FRANKA (Mako jersey)

Povlečení FRANKA zaujme svým vzhledem. Jedná se o produkt, který byl zařazen do nové zimní kolekce. Na je propracovaný vzor spadaného listí. Celé je vyvedené v přirozených přírodních barvách.

Luxusní povlečení přírodního vzhledu je vyrobené z pravé egyptské Mako bavlny v pletené úpravě Mako Jersey.

Sdílet:

Novinky do Vaší schránky

Nechte si posílat novinky o krásné ložnici.

Mohlo by vás také zajímat

Povlečení   |   29. Prosince 2023   |  KrásnáLožnice

Dokonalý vánoční dárek pro vaše blízké - jak vybrat vhodné luxusní povlečení, které si zamilují?

Dokonalý vánoční dárek pro vaše blízké - jak vybrat vhodné luxusní povlečení, které si z..

Číst více

Povlečení   |   20. Června 2022   |  Miroslav Bahenský

Luxusní povlečení z pleteniny má řadu výhod, víte o nich?

Bavlněné povlečení může být vyrobeno z tkanin nebo z pletenin. Znáte výhody pleteniny? J..

Číst více

Povlečení   |   09. Května 2022   |  Miroslav Bahenský

Trendy v povlečení pro moderní ložnice

Ložnice je místo, kde trávíme skoro 1/3 dne. Je důležité, aby nám v ní bylo příjemně, do..

Číst více

Ostatní   |   04. Března 2022   |  

Trendy v ložnici pro rok 2022

Chcete, aby se vám v ložnici nejen skvěle spalo, ale také aby odpovídala posledním trend..

Číst více

Povlečení   |   11. Ledna 2022   |  Miroslav Bahenský

Máte rádi luxus? Dopřejte si ho i v posteli

Být náročný znamená chtít kvalitu. To zahrnuje nejen kvalitní jídlo, nábytek nebo automo..

Číst více

Povlečení   |   06. Prosince 2021   |  Miroslav Bahenský

Jaký je rozdíl mezi povlečením z klasické a BIO bavlny?

Snižování ekologické zátěže planety je čím dál více skloňovaným tématem, a proto se i v ..

Číst více