Každé znamení zvěrokruhu má jednu dominantní barvu. Slaďte ložnici do té své

Publikováno

30. Dubna 2019

Čas čtení

3- 4 minuty

Sdílet:

Většinou nad barvami moc nepřemýšlíme. Přesto je náš výběr barev v domácnosti ovlivněn nejen naší náladou, ale také tím, v jakém znamení zvěrokruhu jsme se narodili. Víte, která barva se pojí s vaším hvězdným znamením a v jaké barvě se vám bude nejlépe usínat?

Beran

Aktivní Berani nemají chvilku stání. Jsou odvážní, činorodí, choleričtí a temperamentní. Proto ani jejich ložnice nemůže být nudná. S jejich povahou nejlépe koresponduje ohnivě červená barva, podporující živost a životní sílu těchto lidí. V povlečení ANKA se budou po každém probuzení cítit plni energie.

Býk

Znamení Býků oslavuje život, jarní pučení a vše co právě vzniká. Býci mají rádii svěží zelenou trávu a zelené povlečení udělá v jejich ložnici doslova oázu s nádechem přírody. Býci se spokojeně zachumlají do zeleného povlečení AVA a jejich sny budou sladké a plné očekávání.

Blíženec

Lidé narození ve znamení Blíženců nemají moc rádi výstřelky, a proto dávají přednost spíše neutrálním barvám jako je béžová nebo písková. Dostává se jim od nich klidu i spokojenosti. Pro Blížence bude ideální povlečení NOEL v pískově žluté barvě.

Rak

Protože jsou lidé narození ve znamení Raka citliví a mají sklony podléhat náladám, potřebují mít své okolí stabilní, bez rušivých vlivů. Do ložnice by si měli pořídit povlečení v šedé či stříbrné barvě, se kterým bude jejich mysl vyrovnanější. Povlečení VESPUCCI v decentním stříbřitém odstínu ozdobí ložnici a Raci se budou cítit příjemně.

Lev

Kdo by neznal Lvy – jsou vždy středem pozornosti, plni života a snahy vynikat. Jejich sklon k výjimečnosti se projevuje v oblibě zlaté nebo jasně oranžové barvy, po kterých by jiná znamení jistě nesáhla. Ložnice Lvů není výjimkou. Zlatá barva povlečení ELIZABETH je bude každý večer přímo lákat k ulehnutí. Budou se v ní cítit doslova královsky.

Panna

Znamení Panny je pevně připoutáno se zemí což se promítá i do obliby hnědé barvy. Ta symbolizuje zázemí, přírodu, stabilitu i jistý pocit bezpečí, což mají Panny rády. Postel oděná do hnědého povlečení ENZO pro ně bude bezpečným útočištěm.

Váhy

Váhy jsou ovlivněny planetou Venuší, která je ztělesněním krásy a lásky, proto má v ložnici Vah svoje nezastupitelné místo bílá barva v kombinaci s růžovou nebo jemně fialovou. Výrazné barvy nejsou nic pro Váhy, proto volí hlavně jemnější odstíny, které jsou pro ně uklidňující. Skvělou volbou je pro lidi narozené ve znamení Vah povlečení DARINA s jemným růžovým nádechem.

Štír

Kdo zná někoho ve znamení Štíra, ví, že jde o osobu praktickou, jasně uvažující, a přesto v nitru duše citlivou. Štíři neradi dávají navenek najevo své pocity a maskují tak i své okolí. Proto je jejich oblíbenou barvou černá a tmavě šedá nebo podobné nevýrazné tóny. Do ložnice, ve které chtějí dobít baterky, se pro Štíry hodí černé povlečení PIETRO s jednoduchým bílým vzorováním.

Střelec

Všude kde je veselo, tam najdete i Střelce. Jsou to lidé plní radosti a optimismu, kteří uvítají, když se o nich mluví. Žlutá barva je pro Střelce jako stvořená. Je výrazná i jemná, což koresponduje s povahou Střelců. Rádi ulehnou do povlečení TOULOUSE, díky kterému bude jejich ložnice doslova zářit.

Kozoroh

Pro Kozorohy je typické, že hledají místo, na kterém se budou cítit bezpečně. Tím pravým zázemím se jim stane postel laděná do tmavě modrých barev. Najdou v ní místo, kde je nebude nikdo rušit a bude jejich výsostným územím. Povlečení STELLA v tmavě modré barvě Kozorohům dopřeje klidný spánek.

Vodnář

Hlava plná vizí a nápadů je pro Vodnáře typická a jejich vztah k barvám je také pokrokový. Rozhodně se nebojí výrazných tónů a fialová u nich hraje prim. Tato barva podporuje fantazii a kreativitu a plně se shoduje s životní cestou Vodnářů. Ve fialovém povlečení LISA mohou dát plně průchod svým nápadům a ložnice pro ně bude místem, kde mohou snít.

Ryby

U znamení Ryb najdete oblibu v barvách vodní hladiny a v odlescích, které na hladině vody odráží příroda. Světle modrá nebo i světle zelená jsou barvy, které Ryby milují. Ložnice, které bude vévodit postel se světle modrým povlečením JASPER je pro ně ideální volbou.

 

Veškerá zmíněná povlečení můžete zakoupit u českého výrobce povlečení, u společnosti Stella Ateliers, na stránkách www.stellaateliers.cz.

Sdílet:

Novinky do Vaší schránky

Nechte si posílat novinky o krásné ložnici.

Mohlo by vás také zajímat

Povlečení   |   29. Prosince 2023   |  KrásnáLožnice

Dokonalý vánoční dárek pro vaše blízké - jak vybrat vhodné luxusní povlečení, které si zamilují?

Dokonalý vánoční dárek pro vaše blízké - jak vybrat vhodné luxusní povlečení, které si z..

Číst více

Povlečení   |   20. Června 2022   |  Miroslav Bahenský

Luxusní povlečení z pleteniny má řadu výhod, víte o nich?

Bavlněné povlečení může být vyrobeno z tkanin nebo z pletenin. Znáte výhody pleteniny? J..

Číst více

Povlečení   |   09. Května 2022   |  Miroslav Bahenský

Trendy v povlečení pro moderní ložnice

Ložnice je místo, kde trávíme skoro 1/3 dne. Je důležité, aby nám v ní bylo příjemně, do..

Číst více

Ostatní   |   04. Března 2022   |  

Trendy v ložnici pro rok 2022

Chcete, aby se vám v ložnici nejen skvěle spalo, ale také aby odpovídala posledním trend..

Číst více

Povlečení   |   11. Ledna 2022   |  Miroslav Bahenský

Máte rádi luxus? Dopřejte si ho i v posteli

Být náročný znamená chtít kvalitu. To zahrnuje nejen kvalitní jídlo, nábytek nebo automo..

Číst více

Povlečení   |   06. Prosince 2021   |  Miroslav Bahenský

Jaký je rozdíl mezi povlečením z klasické a BIO bavlny?

Snižování ekologické zátěže planety je čím dál více skloňovaným tématem, a proto se i v ..

Číst více