Nejmodernější pružinové matrace vás příjemně překvapí

Publikováno

12. Února 2014

Čas čtení

2- 3 minuty

Sdílet:

Matrace má obrovský vliv na to, jak dobře se vyspíte a pokud právě i vy zvažujete, že tu starou proleželou matraci pošlete do věčných lovišť a nahradíte ji moderním kousek, za který vám vaše tělo poděkuje, neměli byste bez povšimnutí minout web . V tomto online obchodě najdete velmi široký výběr těch nejkvalitnějších matrací, které s přehledem uspokojí i ty nejnáročnější požadavky zákazníků a milovníků dobrého spánku. 

Matrace se obecně dělí na pružinové a pěnové

Matrace se obecně dělí na pružinové a pěnové a to, čemu dáte v konečné fázi přednost závisí jen na vašich preferencích. Spousta lidí zastává názor, že pružinové matrace se hodí jen pro příležitostné přespání nebo na chalupu a pro každodenní spaní je vhodnější sáhnout v obchodě po pěnové matraci. Tohle tvrzení však není zcela pravdivé a v poslední době lehce opomíjené pružinové matrace mohou být srovnatelné s oblíbenějšími pěnovými matracemi. Samozřejmě záleží, jakou pružinovou matraci zvolíte.

Základní pružinové matrace

Základní pružinové matrace, které můžete mimo jiné nakoupit i v internetovém obchodě matraceno.cz, mají pružiny s označením Bonnel a patří ke klasice, jenž je v obchodech k vidění. Bonnelové matrace poznáte velmi snadno podle toho, že mají jednu velkou pružinu.

Modernější a komfortnější pružinové matrace

Modernější a komfortnější pružinové matrace netvoří jen jedna velká pružina, ale různý počet menších pružin, které jsou uloženy ve speciálních taštičkách, jenž jedna po druhé kopírují křivky těla a vaše páteř je tak během spánku v nejvhodnější poloze. Velkou výhodou moderních pružinových matrací je také jejich variabilita. Každá strana matrace je mnohdy pokryta jinou vsrtvou. Na jedné straně bývá nezřídka použita latexová pěna a na druhé straně například kokosové rouno, které je tvrdší než zmíněný latex. Vy si tak matraci můžete přizpůsobit přesně svým aktuálním požadavkům.

Luxusní pružinové matrace

Milovníci luxusu jistě v eshopu matraceno.cz nenechají bez povšimnutí matrace z koňských žíní, jenž vyhovují těm nejmodernějším a nejnáročnějším požadavkům, které u matrací můžete mít. Pohodlí a právnou polohu těla zajišťuje nejen více než tisícovka pružinek, ale také kokosové rouno, které je umístěno po celém obvodu matrace a je tak zárukou kvalitního odvětrávání matrace. Latexová pěna, která je na jedné straně matrace, je příjemně měkká a hlavně se nelíbí roztočům. Tvrdší strana matrace je pokryta vrstvou kvalitní a čisté koňské žíně překryté vlnou a bavlnou.

Matraceno Vám matraci zapůjčí na vyzkoušení

Ať už kupujete jakoukoliv matraci, měli byste si ji v ideálním případě vyzkoušet. Což může být zejména při nákupu v online obchodě poněkud problematické. Ne tak však v eshopu matraceno.cz, kde máte možnost vybranou matraci, která vám nevyhovuje, bez udání důvodu vrátit. 

 

Sdílet:

Novinky do Vaší schránky

Nechte si posílat novinky o krásné ložnici.

Mohlo by vás také zajímat

Matrace   |   29. Prosince 2023   |  KrásnáLožnice

Matrace a rošt jsou základem pro zdravý spánek

Matrace a rošt jsou základem pro zdravý spánek
Spánkem strávíme přibližně jednu t..

Číst více

Ostatní   |   16. Září 2021   |  KrásnáLožnice

5 tipů, jak si vybrat správnou matraci

Odborníci se shodují na tom, že na kvalitu spánku má vliv celá řada faktorů. Jedním z tě..

Číst více

Ostatní   |   30. Června 2020   |  KrásnáLožnice

Chrániče matrací jsou vhodné pro zachování hygieny lůžka

Postel je na první pohled čistým a nadýchaným místem, kde se cítíme pohodlně a v bezpečí..

Číst více

Postele   |   20. Května 2020   |  KrásnáLožnice

Jak správně pečovat o matraci?

Souhlasíte s tím, že je kvalitní spánek základem celého dne? Jeho kvalitu může vylepšit ..

Číst více

Ostatní   |   25. Listopadu 2015   |  KrásnáLožnice

Cesta ke zdravému spánku začíná u matrace, jak ji vybrat?

Kvalitní spánek je luxus, který by si měl dopřát každý. Zdraví je přeci na prvním místě...

Číst více

Matrace   |   24. Listopadu 2014   |  KrásnáLožnice

Co vše rozhoduje při výběru kvalitních matrací?

Vybrat správnou a kvalitní matraci může být někdy náročné, zvláště v dnešní záplavě nejr..

Číst více